Turnaj RSTM v Beleku 20 – 27/2/2019

Vážení golfoví přátelé!

 

Po letošním úspěšném jarním zájezdu do Titanicu jsme pro vás připravili na jaro 2019 novou akci – týdenní pobyt v ještě lepším hotelu Gloria Verde. Zdejší hotely Gloria (Verde,Golf a Serenity) patří k těm nejlepším, specializují se na golfisty a nabízejí jim skvělý doprovodný servis – výbornou gastronomii a Verde také wellness s mořskou vodou. Hotel je komorní s příjemnou atmosférou, hráči mají vše blízko a na hřiště mohou dojet buginou přímo z hotelu. Najdete zde 2 dobré rovinaté osmnáctky (Old a New) a jednu devítku (Verde). Všechna hřiště a kvalitní a rozsáhlé cvičné plochy umožňují zájemcům se před sezónou velmi dobře rozehrát.

Zájem o Turecko se letos výrazně zvýšil, početnější skupina nad 8 hráčů má problém dostat lepší startovací časy. I z toho důvodu je zájezd tentokrát plánován na poslední týden v únoru. V Turecku je celou zimu převážně velmi dobré golfové počasí a nejednou jsme zažili, že je v lednu nebo v únoru lepší než počátkem dubna, kdy jsou zde nejvyšší golfové ceny.

 

Nabídka golfového zájezdu RSTM do Beleku ve dnech 20.2. – 27.2.2019

 

Hotel:                  Gloria Verde  5 * Cena pobytu:     699 EUR/golfista ve dvoulůžkovém pokoji

za příplatek 95 EUR upgrade na  obsazení pokoje jednou osobou

negolfista na dvoulůžkovém pokoji za příplatek 475 EUR

Ultra all inclusive

5 x fee (Gloria Old,New a Verde)

za dalších 95 EUR je možné dokoupit fee na Nobilis (volný den, cena včetně dopravy)

 

Letenka:             přímý let Vídeň – Antalya a zpět, cena za zpáteční letenku  249 EUR/osoba příplatek za golfový bag  (max. 30 kg,tam i zpět) 84 EUR Sun express VIE – AYT 13:55 – 18:35, AYT – VIE 12:05-13:05

 

V ceně

 

 

V ceně nezahrnuto:          

o   možné sjednat individuálně stejně jako případně další požadavky
Cena platí pro minimální počet 8 hráčů, kteří se přihlásí nejpozději do 30.listopadu 2018 a složí zálohu ve výši 10 000.-Kč/osoba (nebo ekvivalent v EUR) a doplatí zbytek ceny měsíc před odletem.
Doporučujeme v případě zájmu se přihlásit a uzavřít smlouvu co nejdříve, nepředpokládáme i vzhledem k omezeným startovacím časům s příliš početnou skupinou.

 

Toto jsou předjednané podmínky s CK Bilyana.
Hráči uzavírají smlouvy na své jméno a svůj účet samostatně.
 

Zájemci hlaste se jenom a pouze na mail: idousek@volny.cz , kde dostanete kontaktní a další informace .

 

Pokud by se někdo chtěl přihlásit jinak, nebude mít garantovanou cenu ani společné transfery a hrací časy, které budeme mít jako skupina přiděleny.

 

O dalších podrobnostech budete informováni. Součástí golfového zájezdu bude závěrečný turnaj s cenami pro vítěze.

S pozdravem
 

Milan Bučík a Ivo Doušek, organizátoři zájezdu za RSTM

Co je RSTM?  |  Jak se přihlásit a dostávat informace?  |  Jak vložit inzerát?  |  Co hrajeme příští týden?  |  Jak si stáhnout fotku?  |  Kalendář turnajů RSTM  |  Výsledky a kalendář akcí

E-mail info@rstm.cz

© 2024 Region Senior Tour Morava | WebStep s.r.o.
úprava hráče