Golf v rakouském Murtalu 12-15/6/2019

 

Po loňské zkušební sezóně RSTM Travel, kde jsme úspěšně absolvovali čtyři pěkné golfové zájezdy (Bad Griesbach, Tatry -Tále a Veľká Lomnica, Zala Springs a Ennstall) jsme se rozhodli pokračovat v tomto konceptu i v letošní sezóně.

Opět jsme připravili pro ty z vás, kteří hrají a cestují za golfem do roztrhání těla, čtyři  kratší  golfové akce spojené s dvou- a vícedenním turnajem na zajímavá hřiště v sousedících zemích – Německu, Slovensku a Rakousku. Termíny budou tradičně nekonfliktní s kalendářem akcí RSTM. Předběžně jsme dojednali s hřišti docela dobré cenové podmínky a budete se moci pobavit a zasoutěžit si s vašimi kamarády v rámci vždy pořádaného turnaje, který se stane nedílnou součástí této aktivity.

V roce 2019 v červnu počítáme s rakouským Murtalem (od středy 12.6. do soboty 15.6.), exkluzívním Kitzbühlem, zopakujeme si  Zala Springs a čtvrtá destinace bude teprve upřesněna. Někteří z vás se nás ptali znovu na Tatry, v případě většího zájmu se dají zopakovat (ale musí se vás více ozvat!).

Termíny a upřesnění všech ostatních akcí se dozvíte do konce června.

RSTM Travel – Golf Murtal (12-15.6.2019)

Po loňském úspěchu zájezdu do rakouského Ennstalu (Schladming a okolí) je zde další výlet: údolí řeky Mur (´Murtal), kde jsou čtyři golfová hřiště ve velmi krásné, klidné krajině. Není to daleko, na kraj údolí čtyři hodiny poklidné jízdy z Brna.

Velkou výhodou je, že na všech čtyřech hřištích platí vouchery časopisu Golf „Dva hrají, jeden platí“ – hrajeme zde za polovinu jejich green fee, které je mezi 74 a 77 euro, takže nás každé hřiště vyjde na necelou tisícovku!

Ubytování je v hotelu Lercher www.lercher.com  v Murau, přímo pod mocným zámkem či hradem rodu Schwarzenbergů, kde prožil velkou část života senátor Karel.  Hotel se dělí na dvě části, jedna je tříhvězda, druhá čtyřhvězda, na pohled vypadají pokoje podobně. Nabídli nám ubytování se snídaní ve tříhvězdě za 48 euro/osoba, kdo chce, může si trošku připlatit za čtyřhvězdu. Nocleh si vyřizuje každý sám.

Cenový propočet:

Hotel 144 euro/3 noci se snídaní, 4x green fee asi 150 – 115 euro/os., celkem 300 euro. Pobyt lze libovolně zkrátit nebo prodloužit, ti, co nebudou hrát v úterý na Kořenci, mohou přijet už v úterý, apod.

Hra:

Hřiště nejsou příliš vzdálena, při příjezdu a odjezdu jsou dvě z nich přímo na trase.

Středa příjezd, hra v poledne na hřišti Murtal, odjezd 60 km do hotelu Lercher.

Čtvrtek hra na hřišti Murau- Kreischberg 5 km od hotelu

Pátek hra na hřišti Lungau ais 45 km od hotelu

Sobota hra na hřišti Murtal 21 km od hotelu cestou domů

Zájemci se mohou hlásit u organizátora akce Iva Douška – idousek@volny.cz.

Zde dostanou i další organizační pokyny. Akce RSTM Travel jsou organizovány jako nonprofitní a platí pro ně určité zásady. Více na našem webu v části RSTM Travel.  

Co je RSTM?  |  Jak se přihlásit a dostávat informace?  |  Jak vložit inzerát?  |  Co hrajeme příští týden?  |  Jak si stáhnout fotku?  |  Kalendář turnajů RSTM  |  Výsledky a kalendář akcí

E-mail info@rstm.cz

© 2024 Region Senior Tour Morava | WebStep s.r.o.
úprava hráče